Om de e-learning te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn. Klik rechtsboven op 'Login'.

Scholing

E-learning Werken aan Gezonde Kinderopvang

Elk kind verdient een gezonde start!

Aangeboden door: Gezonde Kinderopvang

Introductie

De e-learning Werken aan Gezonde Kinderopvang is voor alle deelnemers aan de tweedaagse train-de-trainer en daarmee de eerste stap in de opleiding tot coach Gezonde Kinderopvang. De e-learning is daarnaast ook een fijne opfrisser voor de coaches die al opgeleid zijn.

De thema’s gedragsverandering, voeding, bewegen, gewicht en veiligheid komen in de e-learning aan bod. Je sluit af met een voorbereidende opdracht, zo ben je voorbereid op de tweedaagse train-de-trainer. Het duurt in totaal ongeveer 2,5 uur om de e-learning te doorlopen. Dat hoeft niet achter elkaar. Je kan ook tussentijds stoppen en op een later moment de draad weer oppakken. 

Vanaf december 2022 is het een vereiste om de e-learning voorafgaand aan de train-de-trainer te doorlopen, als onderdeel van het leertraject voor coaches Gezonde Kinderopvang.


Doelgroep

Deze e-learning is voor coaches Gezonde Kinderopvang en maak je vóór de tweedaagse train-de-trainer.

Inhoud

1. Introductie en gedragsverandering

2. Voeding

3. Bewegen

4. Gewicht

5. Veiligheid en afsluiting

Aangeboden door

Gezonde Kinderopvang

Gezonde Kinderopvang

Gezonde Kinderopvang
Een Gezonde Start leert (toekomstige) pedagogisch medewerkers en gastouders hoe zij samen met ouders, kinderen een gezonde, actieve en veilige omgeving bieden en zelf het gezonde voorbeeld geven.